Notre histoire - Startup food à Bruxelles

Compromisloze sappen, gemaakt in ons laboratorium in België

Geboren met de wens om te innoveren en de eetgewoonten van sappen te veranderen, werken we dagelijks in ons Brusselse productieatelier om zo vernieuwend, trendy en origineel mogelijke producten te creëren. Wij zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is om beter en op een ecologisch verantwoorde manier te consumeren.

Sap maken, een routine waar we van houden.

We zijn trots op ons team, we denken dat ze speciaal zijn. Wij zijn allen volledig toegewijd aan het succes van het bedrijf en het welzijn van onze klanten.

shot detox curcuma citron gingembre poivre detox

Wat maakt van een sap een goed sap?

In ons productieatelier bereiden wij dagelijks sappen met de beste biologische ingrediënten. De sappen worden koudgeperst zodat alle belangrijke vitaminen en mineralen behouden blijven. Dankzij de sappen kunnen al deze supervoedingsstoffen gemakkelijk door de cellen van uw lichaam worden opgenomen, bijna zonder vertering. Een product is iets dat in een fabriek wordt gemaakt; een merk wordt door een klant gekocht. Producten kunnen door een concurrent worden gekopieerd; een merk is uniek. Een merk kan snel verouderd zijn; een succesvol merk is tijdloos.

Core values

  • 01. Techniek

    Koudgeperste sappen worden verkregen door vruchten en groenten te persen. Dit proces maakt het mogelijk het sap langzaam te extraheren, zonder het fruit en de groenten ooit te verhitten. De vitaminen, voedingsstoffen en diverse enzymen blijven zo behouden.
  • 02. Ingrediënten

    De sleutel tot een kwaliteitsproduct is de versheid van de grondstoffen die wij gebruiken. Daarom garanderen wij een constant verloop van onze voorraad en werken wij zoveel mogelijk op basis van just-in-time, op bestelling.
  • 03. HPP Technologie

    HPP bestaat erin gedurende enkele minuten een gelijkmatige hydrostatische druk op het eindproduct uit te oefenen. Bij dit koude proces wordt het sap op geen enkel moment verhit, terwijl tegelijkertijd slechte bacteriën worden geëlimineerd en vitaminen en voedingsstoffen worden behouden. De houdbaarheid van het sap wordt dan verlengd van 4 tot 30 dage

Toegewijd aan een circulaire economie en duurzaamheid van het bedrijfsmodel

Meer over duurzaamheid