Notre histoire - Startup food à Bruxelles

Compromisloze sappen, gemaakt in ons laboratorium in België

Geboren met de wens om te innoveren en de eetgewoonten van sappen te veranderen, werken we dagelijks in ons Brusselse productieatelier om zo vernieuwend, trendy en origineel mogelijke producten te creëren. Wij zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is om beter en op een ecologisch verantwoorde manier te consumeren.

De Misuko werkplaats wordt aangedreven door zonnepanelen

Hoewel we in het hartje van Brussel zaten, was het platte dak een kans die we niet konden laten schieten. Sinds september 2020 worden wij van stroom voorzien door meer dan 60 zonnepanelen! Een klein gebaar voor het milieu, maar we wilden het met u delen.

Misuko is de trotse bezitter van het diversiteitslabel voor het Brussels Gewest

Dit label erkent de werkgevers die samen met Actiris concrete acties voeren om de diversiteit binnen hun bedrijf te bevorderen en discriminatie te bestrijden.


Het plan omvatte meer dan vijftiental acties die werden bepaald op basis van groepen die in aanmerking komen voor het Brusselse diversiteitsbeleid (afkomst, leeftijd, handicap, opleiding en geslacht) en van interventiegebieden (rekrutering en selectie, personeelsbeheer, interne en externe communicatie).

Sap maken, een routine waar we van houden.

We zijn trots op ons team, we denken dat ze speciaal zijn. Wij zijn allen volledig toegewijd aan het succes van het bedrijf en het welzijn van onze klanten.

Wat maakt van een sap een goed sap?

In ons productieatelier bereiden wij dagelijks sappen met de beste biologische ingrediënten. De sappen worden koudgeperst zodat alle belangrijke vitaminen en mineralen behouden blijven. Dankzij de sappen kunnen al deze supervoedingsstoffen gemakkelijk door de cellen van uw lichaam worden opgenomen, bijna zonder vertering. Een product is iets dat in een fabriek wordt gemaakt; een merk wordt door een klant gekocht. Producten kunnen door een concurrent worden gekopieerd; een merk is uniek. Een merk kan snel verouderd zijn; een succesvol merk is tijdloos.

Valeurs de base

  • 01. Techniek

    Koudgeperste sappen worden verkregen door vruchten en groenten te persen. Dit proces maakt het mogelijk het sap langzaam te extraheren, zonder het fruit en de groenten ooit te verhitten. De vitaminen, voedingsstoffen en diverse enzymen blijven zo behouden.
  • 02. Ingrediënten

    De sleutel tot een kwaliteitsproduct is de versheid van de grondstoffen die wij gebruiken. Daarom garanderen wij een constant verloop van onze voorraad en werken wij zoveel mogelijk op basis van just-in-time, op bestelling.
  • 03. HPP Technologie

    HPP bestaat erin gedurende enkele minuten een gelijkmatige hydrostatische druk op het eindproduct uit te oefenen. Bij dit koude proces wordt het sap op geen enkel moment verhit, terwijl tegelijkertijd slechte bacteriën worden geëlimineerd en vitaminen en voedingsstoffen worden behouden. De houdbaarheid van het sap wordt dan verlengd van 4 tot 30 dage

Toegewijd aan een circulaire economie en duurzaamheid van het bedrijfsmodel

Meer over duurzaamheid