Professionnels - Jus en marque blanche en Belgique

Wij werken graag met ambitieuze merken en mensen.

Het drinken van verse koudgeperste sappen geeft uw klanten een vitaminenconcentraat. Geef ze de kans om zich te ontplooien, om hun stress te beheersen, om ziekte te overwinnen, ... Zorg ervoor dat de ze opnieuw een goed nachtrust hebben en zich dynamischer voelen op het werk.

Doorverkopers

Wij werken graag met premium winkels, die bezorgd zijn om het welzijn van hun klanten. U kunt onze sappen vinden in de volgende bars en winkels.

Wij zijn een eerste keus leverancier

Wij hebben een reputatie opgebouwd als leverancier bij uitstek voor merken in heel België die op zoek zijn naar een private label oplossing voor koudgeperst sap. Wij zijn er trots op een Belgische producent te zijn en al onze producten worden ter plaatse in Brussel gemaakt. Ons vers productieproces is volledig rauw - zonder bewaarmiddelen, pasteurisatie of invriezen. Wij produceren sappen, notenmelk, smoothies, shots, cold brew koffie en limonade.

Hoge druk behandeling

Wij bieden ook de vervaardiging van onder hoge druk behandelde producten aan. Dit is een technologie bij uitstek voor vele vooraanstaande sapmerken over de hele wereld, die de houdbaarheid van het sap verlengt.

Zij hebben het volste vertrouwen in Misuko