Leer meer over de wereld van de detox

Alles wat je ooit wilde weten over de detox praktijk.

cure detox misuko fruits legumes bio 3 jours citron

Wat is detox?

Je hebt waarschijnlijk al gehoord van detoxen. Dit woord, dat steeds vaker in de pers en de media wordt gebruikt, ligt op ieders lippen en wordt vaak klakkeloos gebruikt.

Veel mensen beginnen elk jaar aan een detoxkuur, of het nu gaat om een totaalvastenkuur, een dieet of een monodieet op basis van vloeibare of vaste stoffen. Er zijn ontelbare mogelijkheden en nieuwe dingen die ter beschikking worden gesteld. Ontgifting is per definitie "de eliminatie van toxines door een levend organisme". Het is dus het proces waarbij het lichaam toxines elimineert, die ontstaan door ondervoeding, vervuiling, stress, ... en die het in de loop der tijd opslaat.

Misuko vertelt je er meer over en leid je door een reeks vragen en belangrijke punten die je moet overwegen voordat je aan een kuur begint.

Wat zijn de voordelen?

We hebben allemaal onze redenen om een gezondere levensstijl aan te nemen. Ter voorbereiding op de zomer, na een feestelijk weekend of gewoon voor de ervaring of de uitdaging, alle redenen zijn goed om voor jezelf te zorgen en je goed te voelen.

Door de hele dag door vast en vaak industrieel voedsel te consumeren, heeft ons lichaam weinig tijd om de eliminatie van toxines goed te regelen. Het lichaam is echter in goed uitgerust voor de eliminatie van toxines en voor zelfontgifting.

Door gedurende één of meer dagen uitsluitend vloeibare sappen te consumeren die van hun onoplosbare vezels zijn gescheiden, kan het spijsverteringsstelsel een pauze inlassen en zich bijna uitsluitend concentreren op de eliminatie van toxines. Een detoxkuur geeft dus een duwtje in de rug op momenten van vermoeidheid, stress of seizoenswisseling, waarbij je lichaam vermoeid is. Het zijn dus niet de sappen die per definitie het lichaam reinigen, maar de tijdelijke consumptie van vloeistof die weinig vertering vergt en het lichaam dus in staat stelt verder te gaan met de evacuatie van opgeslagen afvalstoffen.

Sapjes leveren daarentegen een grote hoeveelheid natuurlijke vitaminen, goede mineralen en voedingsstoffen, wat niet het geval is bij alle diëten.

Maar waarom detoxen?

 • De uitdaging

  Fysieke uitdagingen zijn erg populair, maar uitdagingen op het gebied van voeding zijn dat veel minder. Toch zijn lichaam en geest intrinsiek met elkaar verbonden! Jezelf uitdagingen geven geeft je zelfvertrouwen, geeft een gevoel van voldoening en vervulling.

  Over een korte periode kan een kuur een goede gezonde uitdaging zijn om aan te gaan.

 • Afvallen

  Gewichtsverlies is het resultaat van een dieet dat weinig vetten en geraffineerde suikers bevat. Dit is het geval met kuren op basis van groene sappen.

  Als je na je kuur echter niet opnieuw aanknoopt met een evenwichtige voeding, zal het gewicht dat je eventueel bent afgevallen, snel weer toenemen.

  Dit "jojo-effect" is niet goed voor het lichaam.

  Als je wilt afvallen, adviseren wij je altijd contact op te nemen met je arts voordat je stappen onderneemt.

 • Voor het lichaam

  Door gedurende een periode van 1 tot 3 dagen alleen vloeibaar voedsel te eten, gun je je spijsverteringsstelsel en je lichaam een pauze.

  Je zal wat tijd voor jezelf kunnen nemen, om gematigde lichaamsbeweging te doen, je boek te lezen, stil te staan bijje passie, ... je zal de tijd van de maaltijdbereiding kunnen besparen om die aan jezelf te besteden.

waarom detoxen?

 • Je binnenste

  Een detoxkuur doormaken is ook een gelegenheid om de balans op te maken van je voeding. Door onze snelle levensstijl moeten wij af en toe even een pauze inlassen en tijd nemen om onszelf de juiste vragen te stellen. Wat wil ik veranderen in mijn levensstijl? Waarom mijn dieet veranderen? Wat kan een kuur voor mij doen?

  Gedurende 1 tot 3 dagen kan je focussen op jezelf, je maakt je geen zorgen meer over de avondmenu's die je moet klaarmaken als je thuiskomt van het werk en je geniet van een persoonlijk moment.

 • Voor jezelf zorgen

  Of het nu voor één of enkele dagen is, een detoxkuur is vooral de ideale gelegenheid om er even tussenuit te gaan.

  Daarom moet detox niet rijmen met beperking, maar moet het volledigheid en genot combineren.

  Wij diversifiëren de bronnen van genot door te kiezen voor kruidenthee, fruit- of groentesappen. Het komt erop aan "vloeibaar" te eten!

  Je besteedt aandacht aan je lichaam, aan de gewaarwordingen en je gunt jezelf momenten van ontspanning voor een volledige revitalisering. Sport, ontspanning, mindfulness en natuurlijk alles wat je persoonlijk pleziert zijn belangrijke bondgenoten gedurende de kuur.

De voordelen

Het belangrijkste voordeel van een detoxkuur op basis van sap is dus de onmisbare consumptie van vloeistof, die over het algemeen slechts een korte spijsvertering vergt, zodat ons spijsverteringsstelsel kan rusten en niet non-stop moet werken.

Een kuur uitvoeren geeft ons ook de mogelijkheid om een nieuwe start te nemen, om opnieuw goede gewoonten aan te nemen op lange termijn: de beroemde "5 groenten en fruit per dag" teconsumeren, bepaalde industriële producten te vervangen door gezonde en evenwichtige tussendoortjes, de consumptie van koffie, alcohol, zout en suiker of dierlijke eiwitten te beperken...

Bereide gerechten, bijvoorbeeld, vergen veel energie van het lichaam om ze te assimileren en maken de spijsvertering lang en ingewikkeld.

Een kuur betekent ook leren welke voedingsmiddelen te combineren en voor welke soorten voordelen! Je zal merken dat gember, kurkuma of spirulina gemakkelijk voedingssupplementen kunnen leveren die misschien niet in je gebruikelijke dieet aanwezig zijn. De juiste voedselcombinaties kunnen je immuniteit op een natuurlijke manier stimuleren en je dagelijkse leven boosten.

De nadelen

Het zijn er maar een paar, behalve dat ons lichaam zo gewend is aan kauwen dat het een kuur ingewikkeld kan maken. Afgezien daarvan is het heel prettig om een schema te volgen en je te laten leiden, zonder te hoeven nadenken over wat en wanneer je moet eten.

Professioneel advies

 • Advies van een voedingsdeskundige (Eleonore Sohier)

  "Ik heb verschillende keren 2 dagen misuko kuur getest. Handige formaten, goede sappen en bovenal kwaliteit! Je kunt het verschil voelen! Ik beveel het aan."

 • Advies van een diëtist (William B.)

  "Misuko sappen zijn in de eerste plaats lekker van smaak, verkregen dankzij gastronomische recepten waarbij een grote verscheidenheid aan vruchten en groenten wordt gecombineerd die we niet of nauwelijks gewend zijn te vinden in een zelfgemaakt sapje of in supermarkten.

  Vervolgens kan door koude persing en/of aanvullende behandeling onder hoge druk een betere bewaring van hittegevoelige vitaminen worden verkregen. Deze procédés, gecombineerd met het gebruik van een verscheidenheid aan vruchten en vooral groenten, die niet noodzakelijk, of althans zelden, rauw worden geconsumeerd, maken Misuko-sappen tot een uitstekende bron van vitaminen en mineralen.

  Tenslotte is het suikergehalte lager dan in traditionele vruchtensappen, dankzij het plantaardige gehalte, waardoor men zich niet schuldig hoeft te voelen, ook al moet worden opgemerkt dat een sapje nooit de veldsla van een vrucht of groente kan vervangen.

  Kortom, deze kenmerken maken Misuko-sappen tot een geweldige aanvulling op een evenwichtige voeding om uzelf en uw lichaam te plezieren zonder gefrustreerd te raken."

 • Advies van een gezondheidspreventie-adviseur (Madeleine Rommel)

  Omdat ik ervan overtuigd ben dat welzijn een nauw verband vereist tussen een goede lichaamsbeweging en een evenwichtige voeding, steun ik Misuko omwille van de kwaliteit van zijn sappen en hun unieke smaak ... om met de ogen dicht van te genieten.

Risico's

De gevaarlijkste kuren zijn die welke over een lange periode worden gepland en die het dagelijkse voedingspatroon van een persoon totaal uit evenwicht brengen. Sommige kuren brengen slechts weinig vitaminen, eiwitten, ... aan een veroorzaken snel tekorten die gevaarlijk kunnen zijn voor het lichaam.

Bijwerkingen

Hoofdpijn, krampen, pijn, misselijkheid, slechte adem, ... zijn mogelijke reagentia van elke vorm van vasten.

Zwangere vrouwen

Zwangere vrouwen wordt afgeraden een detox-kuur te volgen. Raadpleegje arts voordat je stappen onderneemt.

Sport

Een detoxkuur is niet onverenigbaar met lichaamsbeweging, zolang het maar matig is. Kies voor een yogasessie in openlucht, ga joggen, maak een wandeling, ... Neem gewoon de tijd om te (her)leven.

Allergieën

Het is belangrijk je arts te raadplegen voordat je met een detoxkuur begint, vooral als je allergieën of andere aandoeningen hebt.

Het is echter mogelijk het programma van een kuur aan te passen door je allergieën te volgen. Neem contact op met ons team om een schema op maat te maken.

Intoleranties

Het is belangrijk je arts te raadplegen voordat je met een detoxkuur begint, vooral als je intoleranties of andere overgevoeligheden hebt.

Hoe lang volg ik een kuur?

Of het nu is om je lichaam te laten rusten na een drukke week of om je spijsverteringsstelsel op adem te laten komen, wij bieden verschillende kuurperiodes aan om ons aan je levensritm te kunnen aanpassen.

De exclusieve consumptie van sap gedurende één of meer dagen is bedoeld voor een gezonde volwassen mens. Vergeet niet je arts te raadplegen in geval van twijfel of voor aanvullende informatie.

Deze praktijk wordt ook niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Duur van een kuur

 • een dag

  Je levensritme laat je niet toe meer dan een dag vrij te nemen, dan is dit een ideale keuze voor jou. Geniet van een op maat gemaakt programma en volg de volgorde van de nummers op de sapdoppen. Je hoeft niet na te denken over wat en wanneer je moet eten. Misuko vergezelt je vanaf het moment dat je wakker wordt tot je naar bed gaat. Het is een ideale eerste ervaring.

 • twee-drie dagen

  Beleef een intensere ervaring door te kiezen voor de 2-daagse optie.

  Geproduceerd op bestelling, je staat op het punt om 12 flessen van 50cl sap in je koelkast te ontvangen, maak dus wat plaats!

 • Meer dan drie dagen

  De duur van je programma hangt af van je levensstijl en je verwachtingen.

  Neem het niet te licht op, raadpleeg je arts voordat je langer dan 3 dagen uitsluitend sap gaat consumeren.

  Aarzel echter niet om de ervaring in de loop van de maand of het jaar verschillende keren te herhalen.

Hoe bereid je je voor op een kuur?

Om het maximum uit de ervaring te halen, is het belangrijk je lichaam voor te bereiden door je slechte gewoonten te elimineren. Beperk je consumptie van alcohol, tabak, koffie, zout, suiker, bereide gerechten, dierlijke eiwitten en moedig de consumptie van rauwe groenten aan.

Ga vroeg slapen en rust uit om fit aan je kuur te beginnen.

Mag ik eten tijdens een kuur?

Het is ideaal om een hoofdzakelijk vloeibare voeding te nuttigen.

Als je echter de drang voelt om te eten of te kauwen, kies dan voor een handvol oliehoudende zaden, een stukje komkommer of selderij, ...

Hoe kan ik na een kuur weer normaal gaan eten?

Na een kuur van één of meer dagen is het essentieel om niet te vervallen in je slechte gewoonten. Blijf gezond eten, neem wat frisse lucht en beweeg. Stort je niet op het eerste de beste pak koekjes die je in je kast vindt en kies natuurlijke, gezonde en zo lokaal mogelijke producten.

Vergeet ook niet om genoeg te drinken! De aanbevolen dagelijkse dosis is ongeveer 6 tot 10 glazen water van 250 ml per dag. Aangezien het menselijk lichaam voor 70% uit water bestaat, moeten we voortdurend water drinken om gezond te blijven. Hoewel het drinkbaar en gecontroleerd is, bevat leidingwater chloor, fluor, pie, pesticiden en vele bacteriën. Het wordt vervoerd in versleten pijpen over verschillende kilometers gedurende verschillende uren per dag en zuigt de vervuiling van de stad op alvorens in uw glas en vervolgens in uw lichaam terecht te komen. Het is dus van essentieel belang je water te filtreren alvorens het te drinken.

De oplossing? Het gebruik van natuurlijke keramische parels.

.

Kost het tijd om je kuur zelf te maken?

Als u uw kuur zelf wilt maken, kan dat tijd kosten. Tussen het zoeken naar goede recepten, boodschappen doen, elke 2 uur een fles sap klaarmaken, ... Je moet tijd voor je hebben om te kunnen beginnen.

Misuko is een kantklare oplossing, waardoor je de hele dag kunt blijven doen wat je van plan was te doen, terwijl je geniet van vers geperste en 100% biologische sappen.

Maar is detox goed voor mij?

Wij weten wat het beste past bij uw wensen, uw levensstijl en uw budget.

lait vetegal vegan amande curcuma poivre

Is het aangepast aan mijn huidige dieet?

Zolang je voorbereid bent, kan een kuur geschikt zijn voor iedereen die gezond is.

Om het maximum uit de ervaring te halen, is het belangrijk je lichaam voor te bereiden door je slechte gewoonten te elimineren, je consumptie van alcohol, tabak, koffie, zout, suiker, bereide maaltijden, dierlijke eiwitten sterk te verminderen en de voorkeur te geven aan de consumptie van rauwe groenten.

Het belangrijkste is dat je na de behandeling niet terugvalt in je slechte gewoonten. Profiteer van deze ervaring om opnieuw te beginnen en een nieuwe start te maken.

Is het aangepast aan mijn levensstijl?

Of het nu is om je lichaam te laten rusten na een drukke week, om je spijsverteringsstelsel even op adem te laten komen of gewoon voor de ervaring of de uitdaging, wij bieden verschillende kuurprogramma's aan over verschillende looptijden om ons aan te passen aan je levensstijl.

Het is in wezen de duur die zal worden beïnvloed door je levensstijl.

Is het aangepast aan mijn gezondheid?

De exclusieve consumptie van sap gedurende één of meer dagen is bedoeld voor een volwassen en gezond mens. Vergeet niet je arts te raadplegen in geval van twijfel of voor aanvullende informatie.

Deze praktijk wordt ook niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Soorten kuren

Koop nu
cure rouge detox betterave lait vegetal poivron pomme bio organic

De verschillende soorten kuren

Er zijn verschillende soorten kuren. Totaal vasten, dat betekent niets eten gedurende een bepaalde periode, alleen water is toegestaan.

Dieet of monodieet, dat bestaat uit het eten of drinken van slechts één voedingsmiddel gedurende een bepaalde periode. Het voedsel kan vast zijn of in ons geval, vloeibaar, op basis van sappen.

Voedsel voor een kuur

Bij Misuko zijn dat fruit, groenten, oliehoudende zaden en supervoedsel. Dat is alles.

Is een kuur zoet?

Wat je allereerst moet weten is dat de suikers in sapkuren natuurlijke en ongeraffineerde suikers zijn.

Afhankelijk van het soort sap dat je in je kuur kiest, zal ze meer of minder zoet zijn. Sommige gekleurde sappen bevatten evenveel fruit als groenten,50/50, terwijl andere, eerder groene sappen, hoofdzakelijk bestaan uit groene groenten, en dus veel minder zoet zijn.

Biologisch of niet biologisch?

De bestanddelen van onze sappen zijn allemaal afkomstig van de biologische landbouw en worden gelabeld door het organisme Certisys.

Biologisch eten betekent minder bestrijdingsmiddelen eten. Uit onderzoeksrapporten van de WHO en de FAO blijkt dat biologisch geteelde producten minder nitraat en residuen van bestrijdingsmiddelen bevatten dan niet-biologische producten.

Groenten en fruit zullen over het algemeen meer smaak hebben en sappiger zijn, wat in onze sector van essentieel belang is.

Fruit en/of groenten?

Per definitie is het zo dat hoe meer fruit de sappen bevatten, hoe zoeter ze zijn en met mate moeten worden geconsumeerd.

Kies eerder voor groentesappen, indien mogelijk groene sappen, die geschikter zijn voor deze praktijk.

Sap of niet?

Zoals hierboven uiteengezet, zijn er verschillende soorten detox. Om er maar twee van te nemen:

De vaste detox, geïnspireerd op "raw food", die in het algemeen bestaat uit het eten van uitsluitend rauw voedsel gedurende een langere of kortere periode. Het stimuleert de zelfzuiverende functies van het lichaam, dankzij de voedingsstoffen en enzymen die rauw en levend zijn en niet door koken zijn aangetast.

De detox bekend als vloeibare detox , die is geïnspireerd op "reiniging" komt rechtstreeks uit de Verenigde Staten overwaaien. De belangrijkste werking is het reinigen van ons organisme dat door het voedsel is aangetast, door middel van vruchten- en groentesappen. Deze laatste kan, indien ze door een gezond persoon gedurende een korte periode wordt gevolgd, geen schade aan het lichaam berokkenen.

Overdaad kan echter schadelijk zijn, want het lijkt erg op vasten, vooral door de afwezigheid van lipiden en eiwitten, en dit kan snel tot tekorten leiden.

Koud geperste sappen?

Onze sappen worden gemaakt van vers, koudgeperst fruit en groenten. Ze bevatten geen toegevoegde suikers, geen bewaarmiddelen en zijn niet gepasteuriseerd. Wat is het verschil tussen koudgeperste sappen en in een centrifuge geperste sappen?

Centrifuges komen het meest voor, zij zijn het die men in onze keukens aantreft en in grotere hoeveelheden op de markt. Zij zijn uitgerust met sneldraaiende messen, die het sap en het vruchtvlees van het voedsel scheiden door middel van centrifugale kracht, waarbij warmte vrijkomt en de uiteindelijke voedingswaarde vermindert.

Het verkregen sap heeft de neiging veel sneller te oxideren en te bezinken. Het is aan te raden het binnen 15 minuten na het persen op te drinken.

Door koude persing worden de groenten en het fruit langzaam geplet om verhitting en oxidatie te voorkomen, waardoor een maximum aan voedingsstoffen, mineralen en vitaminen behouden blijft. Onoplosbare vezels worden verwijderd, waardoor het sap gemakkelijker door het lichaam kan worden opgenomen en lichter verteerbaar wordt. Het zal ook langzamer neerslaan.

Hoe werkt een kuur?

Een kuur is een verandering van dieet over een welbepaalde periode. In ons geval bestaat ze uit 6 flessen van 50cl sap, die om de twee uur moeten worden gedronken.

De overgang van een vast naar een vloeibaar dieet geeft het lichaam tijd en stelt het in staat bepaalde gifstoffen die het normaal opslaat, gemakkelijker te elimineren, vooral door onze overbewerkte en industriële voeding.

Typisch menu

Bepaalde voedingsmiddelen moeten met name voor, tijdens en na de behandeling uit je voeding worden geweerd:

*Koffie, alcohol, zout, geraffineerde suiker, verwerkt voedsel, bereide gerechten, ...

Anderen moeten worden bevoordeeld:

*Water doordrenkt met fruit en groenten, kruidenthee, noten en granen, rauw fruit en groenten, ...

Typisch menu

 • Ontbijt

  Dit ontbijt is gezond en voedzaam. Quinoa, hoewel vaak gebruikt voor hartige gerechten, is ook een geweldig ingrediënt voor je zoete gerechten en een uitstekend alternatief voor havermout.

  *60g droge quinoa

  *120ml water

  *120ml amandelmelk of andere plantaardige melk (zie ons eshop)

  *20g proteïne

  *1 snuifje kaneel

 • Lunch

  Socca is de naam van een culinaire specialiteit uit Nice op basis van kikkererwtenmeel. De Italianen noemen het "farinata" en de inwoners van Toulon "cade". Voeg plantaardige eiwitvlokken toe aan het deeg, zij zullen uw lichaam voorzien van goede 100% plantaardige eiwitten.

  *90g kikkererwtenmeel

  *30g eiwitvlokken

  *300ml water

  *1 eetlepel olijfolie

  *1 theelepel zout

  *1 eetlepel gedroogde rozemarijn

  *1 snuifje peper

 • Diner

  Deze pizza kan in zijn geheel en zonder schuldgevoel gegeten worden. Het deeg, rijk aan witte chiazaden, bestaat uit weinig ingrediënten en is in een paar minuten klaar.

  *60g kikkererwtenmeel

  *25g plantaardige eiwitten
  *10g witte chiazaadjes

  *1 el. oregano

  *½ koffielepel zout

  *90ml heet water

Vergelijking van de kuren

Verdeeld in 3 categorieën, onze kuren je behagen en tevreden stellen, wat je doelstellingen en verlangens ook zijn.

De eerste, "Kleurennuances", is samengesteld uit sappen die 50% fruit en 50% groenten bevatten. Ze is iets zoeter, het is de ideale kuur voor een eerste ervaring.

De tweede, "Durf voor rood te gaan", bestaat uit sappen met 25% fruit en 75% groenten.

De derde, "Laat je verleiden door de groene kuur", bestaat uit sappen die meer dan 80% groene groenten bevatten. Het is de zogenaamde "detox" kuur bij uitstek.

Vaak gestelde vragen

Ga naar FAQ
shot detox curcuma citron gingembre poivre detox

Kun je zelf een kuur maken?

Ja, dat kan je wel. Als je thuis de juiste machine hebt (d.w.z. een koude pers of op zijn minst een sapcentrifuge), en als je een goedkope biologische markt in de buurt hebt en je hebt tijd over, dan is het heel goed mogelijk!

Je kan inspiratie opdoen uit onze recepten om thuis hetzelfde te maken of onze blog doornemen voor andere ideeën omtrent sappen.

Vervangt mijn kuur het feit dat ik 2L water per dag moet drinken?

Nee, ze vult het water aan.

Om vlotter 1,5 - 2 liter water per dag te drinken, kan je overwegen wat kruidenthee te drinken. Wij hebben 4 verschillende soorten kruidenthee in ons assortiment, het is een goede manier om water te drinken!

Vergeet ook niet kraanwater te drinken in plaats van flessenwater. Voor je het drinkt, moet je het wel filteren met onze keramische parels bijvoorbeeld.

In welke tijd van het jaar moet ik een kuur volgen? (seizoenen)

Met elke seizoenswissel ondergaat je lichaam de verandering van temperatuur, de eventuele verandering van uur, ... en dit uit zich in een verslapping, een wisselende stemming, slapeloosheid, ...

Dit zijn meestal de momenten waarop onze klanten de kans krijgen om een reinigingskuur op basis van sappen te doen.

Heeft dit een invloed op mijn adem?

Elke verandering van dieet leidt tot veranderingen in je lichaam. Daarom is het mogelijk dat je een slechte adem krijgt tijdens een sapkuur.

Geen paniek, niets ernstigs, het is maar tijdelijk en het kan verminderd worden door bijvoorbeeld een groot glas water te drinken.

Wanneer beginnen met een detoxkuur?

Als je de behoefte voelt.

Je lichaam wordt voortdurend op de proef gesteld, door vervuiling, onze geraffineerde voeding, onze dagelijkse stress en ons hectische levensritme... Het verdient de voorkeur een korte detoxkuur te doen, en deze meerdere malen per jaar te herhalen.

Nog niet overtuigd ? Laten we over ons praten...

Ons verhal

Wie zijn wij?

Misuko komt van het Esperanto "Mia Suko" wat "Mijn sap" betekent. Misuko is veel meer dan producten, het is een filosofie die geïnspireerd is op de Aziatische manier van leven waar sappen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat welzijn voortkomt uit het nuttigen van een gezonde, natuurlijke en milieuvriendelijke voeding. Al onze producten zijn ontwikkeld op basis van het advies van voedingsdeskundigen en professionals uit de sector.

Onze producten

Koken en mode, dezelfde zoektocht naar verfijning

Zowel in de mode als in de gastronomie is de combinatie van smaken en kleuren zeer belangrijk. Elke "creatie", opgevat als een "collectie", is uniek en haalt zijn inspiratie uit de kleuren die ons omringen.

Hoeveel kost een kuur?

Een dagkuur kost 44,7€

Het is mogelijk een pack te kopen of een abonnement te nemen, dan krijg je van kortingen!

At misuko, you have 3 different choices

 • Kleurennuances

  Alomtegenwoordig om ons heen, kleuren beïnvloeden onze gemoedstoestand, onze stemming en ze geven ons de kracht om de tumulten van ons dagelijks leven het hoofd te bieden.

  Doorbreek je metro-werk-slaapritme en dompel je onder in een explosie van smaken met deze kleurrijke kuur.

 • Durf voor rood te gaan

  Opgezet rond de rode kleur, rode biet krijgt hier een ereplaats.

  Rood is de kleur van actie, leiderschap en wilskracht. Aan alle mensen met een stedelijke levensstijl, die dynamiek en energie nodig hebben, beleef een unieke ervaring door te kiezen voor deze rode kuur.

 • Laat je verleiden door groen

  Groen is het nieuwe zwart.

  Deze kleur symboliseert luxe en distinctie, en mengt het traditionele met het hedendaagse.

  Deze principes hebben ons bij het ontwerpen geleid. Verse grondstoffen.

The misuko products

DETOX SAPPEN - Onze detox sappen bestaan voor 75% uit groenten en zijn bedoeld voor mensen die meer natuurlijke vitaminen, mineralen en voedingsstoffen aan hun dagelijkse voeding willen toevoegen.

GOURMET SAPPEN - Onze gourmetsappen, hoofdzakelijk samengesteld uit fruit of 50/50 fruit en groenten, zijn bestemd voor personen die dagelijks gezonde en biologische producten wensen te nuttigen en waarvan de herkomst bekend is en gecontroleerd wordt.

SHOTS - Verhoog je immuniteit met onze shots. Super ontstekingswerende deugden, onfeilbare ondersteuning van het immuunsysteem, en een natuurlijke versterking van het afweersysteem als nooit tevoren.

PLANTAARDIGE MELK - Ons moderne dieet en onze levensstijl hebben nieuwe intoleranties naar voren gebracht... waardoor industriële melk voor sommige mensen moeilijk te verteren is. Misuko biedt je een perfect alternatief op basis van plantaardig voedsel.

KRUIDEN THEE - Dankzij planten uit de biologische landbouw, streng geselecteerd op hun actieve bestanddelen, zal onze kruidenthee je welzijn en een licht gevoel brengen.

ENERGY BALLS - Een nieuwe gourmet-trend die zowel je pupillen als je smaakpapillen in verrukking zullen brengen. Onze energy balls zijn uitsluitend samengesteld met vitaminerijke en rauwe voedingsmiddelen en zijn een ideale vitaminerijke snack.

FRUIT AND VEGETABLES - Geteeld door gepassioneerde boeren, geniet van een selectie van biologisch fruit en groenten.

ANDEREN - Zin om te ontgiften? Je zult meer moeten doen dan alleen op je voeding letten. Hoewel het een essentieel onderdeel is, houdt het ontgiften daar niet op. Misuko geeft je de kans om verder te gaan. Ontdek onze wellness selectie.

Getuigenissen

 • Naïs R. (bepaalde klant)

  "De eendaagse detox kuur ging erg goed. Bedankt voor het advies en voor het aanpassen van het programma aan mijn allergieën. Ik denk erover om nog een keer een kuur te bestellen, misschien wel een langere!"

 • Charlotte P. (leerling)

  "Ik ben 23 jaar oud en ik heb net mijn 2-daagse detox kuur achter de rug en ik vond het geweldig! Het was de eerste keer dat ik dit deed en ik hoorde dat de herfst de perfecte tijd was om het te doen dus ben ik ervoor gegaan!

  De sapjes zijn goed en lekker, vooral de plantaardige melkjes 's avonds. Een genot voor de ogen van mijn favoriete TV-show. Bovendien had ik geen hongergevoel en ook geen last van bijwerkingen zoals hoofdpijn, vermoeidheid, etc. zoals sommigen hadden voorspeld."

 • Chiara G. (bepaalde klant)

  "Ik doe sinds januari aan sapkuren na een periode van overmaat of wanneer ik de behoefte voel. Vroeger maakte ik mijn sappen zelf met een sapcentrifuge maar dat kostte me tijd en energie. Ik heb me dus tot MISUKO gewend en ik heb er geen spijt van, de sappen zijn zeer goed en in voldoende hoeveelheid. Sterker nog, ik krijg het niet voor elkaar om een sapje van 500 ml op te krijgen!"